Cabina foto tip oglinda, accesoriul „must have” pentru o petrecere inedita!

Dintre toate detaliile care transforma un eveniment banal intr-unul de exceptie, astazi atentia noastra se opreste asupra cabinelor foto. Acestea reprezinta accesoriile must have pentru o petrecere inedita, atragandu-i, precum un magnet, pe invitati!

Din fericire, dinamica tehnologiei a promovat aparitia a noi si noi modele de astfel de accesorii, printre care se numara si cabina foto tip oglinda. Esti curios sa afli ce functii incorporeaza aceasta si de ce ar trebui sa o ai la petrecerea ta? Haide sa aflam impreuna!

PhotoBooth-ul, ideal pentru ipostazele care merita surprinse!

Invitatii tai au tot dreptul sa se simta in centrul atentiei la evenimentul la care participa, asa ca de ce sa nu le oferi aceasta ocazie, organizand pentru ei un colt al momentelor care nu se pierd!

Setarea unui photo-corner in locatia pe care ai ales-o pentru desfasurarea evenimentului tau a devenit deja un trend in sine, iar asta datorita impactului pozitiv pe care il genereaza un astfel de accesoriu. Cu o camera foto tip oglinda, nunta, botezul, aniversarile, petrecerile corporate, lansarile de produs si orice alta ocazie sarbatorita vor capata un plus de interactivitate. Si mai mult decat atat, un PhotoBooth va aduce, totodata, un pic de magie si de distractie printre oaspeti!

Care sunt beneficiile pe care le ofera un colt special pentru poze, pe care il poti obtine prin amplasarea unei cabine foto?

In primul rand, invitatii tai se vor distra copios, folosind accesoriile puse la dispozitie pentru realizarea fotografiilor. Mai apoi, cabina foto reprezinta spatiul ideal pentru socializare, unde prieteniile se vor lega mult mai usor! Pe langa toate acestea, sa nu uitam faptul ca fotografiile printate vor fi extrem de apreciate de catre invitati, deoarece pot fi pastrate drept cadou. Mai mult decat atat, cu ajutorul magnetilor care se lipesc foarte usor pe spatele fotografiilor, tocmai pentru ca acestea sa poata fi expuse in diverse locuri, te asiguri ca ai tai invitati nu vor pleca acasa fara amintiri!

Magic Mirror Pro Photobooth, alegerea premium pentru un eveniment ce nu va fi uitat!

Know-how-ul pe care il detinem in organizarea de evenimente si faptul ca ne dorim sa-ti oferim experiente de top, ne motiveaza sa investim constant in cele mai bune echipamente pentru evenimentul tau, pastrand pasul cu tendintele.

Prin urmare, iti oferim posibilitatea de a inchiria o cabina foto tip oglinda de ultima generatie. Este vorba despre Magic Mirror Pro PhotoBooth, care incorporeaza o serie de functii ce ii va distra pe invitati. Ofera-le participantilor la evenimentul tau ocazia de a capta cele mai amuzante ipostaze, folosind acest echipament cu oglinda U.S.A de 6 mm, unica in Europa de Est! Display-ul Full HD Samsung care functioneaza prin tehnologia touchscreen de ultima generatie  va permite utilizatorilor captarea unor imagini clare, cu o cromatica vie.

Experienta pe care ti-o oferim include, de asemenea si facilitatea de distribuirea  pozelor instant in mediile Social Media, convertirea animatiilor in GIF-uri, Stick-uri USB pentru stocarea imaginilor realizate, fundaluri foto si recuzita speciala pentru ca fotografiile tale sa emane distractie din orice ipostaza le-ai realiza! Pentru mai multe informatii despre serviciile pe care ti le punem la dispozitie, te invitam sa descoperi oferta noastra sau sa ne contactezi!RO | EN