Povestea noastra

„OCTO Events & Pr este o echipă creativă specializată în organizarea evenimentelor de orice tip, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu care poate oferi consultanță și logistică profesională în acest domeniu. Prima impresie contează, ultima rămâne!”

Cine suntem

OCTO Events & Pr este o echipa creativa specializata in organizarea evenimentelor de orice tip, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu care poate oferi consultanță și logistică profesională în acest domeniu.

 

Misiunea noastra este  sa ne asiguram ca fiecare eveniment pe care il organizam sa fie unul de succes, astfel incat tu sa scapi de stres si sa te bucuri de ceea ce conteaza.

 

Experienta, diversitate, creativitate, calitate si profesionalism

Acestea sunt principalele noastre puncte forte in ceea ce priveste organizarea unui eveniment reusit si unic.

 

Oferim consultanta si logistica pentru organizarea evenimentelor de la petreceri private, spectacole, social networking, ambasade, nunți, botezuri, aniversari, baluri, evenimente corporate, team-buldinguri sau orice alt tip de eveniment care implica logistica sau organizare.

 

Avem capacitatea de a asigura toata logistica unui eveniment important, incepand de la cabina foto, sonorizare, lumini, echipament foto-video, masina de fum, masina de baloane si continuand cu partea de personal pentru evenimente (barmani, ospatari, hostess), pentru partea tehnica (sunetisti, luministi), DJ, MC, cantareti si formatii si multe alte servicii de care ai nevoie.

Prima impresie conteaza, ultima ramane!

ECHIPA OCTO EVENTS & PR

ANDREEA SAVE

Manager Executiv | Este fondatoarea OCTO Events&Pr cu o cariera de succes international in muzica sub numele de Yamira, cunoaste indeaproape trendurile si lifestyle-ul monden.

S-a dezvoltat cu cea mai importanta si competitiva agentie de modele si hostess, Venus Models prin care marcheaza evenimente notabile de 6 ani. Cunoscatoare a patru limbi straine si un simt analitic inascut, a terminat doua facultati si doua masterate in domeniul business management.
Andreea reprezinta dovada vie a omului implicat şi pasionat care stie reteta produsului desavarsit.

GIANINA TEODOR

Manager Evenimente | Gianina este persoana care planifica, organizeaza si coordoneaza in detaliu fiecare moment astfel incat sa ai parte de o experienta cat mai placuta, iar evenimentul tau sa fie unul de succes pentru a reveni cu drag.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente – nunti, botezuri, evenimente corporate, evenimente de dezvoltare personala, tabere de teambuilding – s-a alaturat echipei pentru a pune bazele proiectului OCTO Events&Pr si pentru a avea grija de toate detaliile evenimentelor, construind de la zero, etapa cu etapa, momente de neuitat.

Este apropiata de oameni pentru ca acestia sa primeasca raspunsuri la intrebarile lor si ii poate asista in procesul de a lua o decizie corecta pentru evenimentul ce are loc in viata acestora.

Planuiesti un nou eveniment?

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale
DaNu

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!
RO | EN