Bal/banchet

Fiecare etapa a vietii are frumusetea sa, insa de departe adolescenta este cea care are un farmec aparte. In acest moment, te bucuri de clipe minunate petrecute cu prietenii dar si de cele mai tari petreceri.

 

Banchetul si balurile sunt evenimente care marcheaza adolescenta si tocmai din acest motiv este musai ca ele sa se desfasoare ca in povesti!

 

La OCTO Events&PR, ne ocupam de organizari baluri si organizari banchet, garantand o atmosfera incendiara. Esti interesat de organizare banchet clasa a 8-a sau de organizare banchet clasa a 12-a?

 

Te putem ajuta si in planificarea acestor evenimente, totodata oferindu-ti cele mai bune solutii pentru optimizarea bugetului necesar.

 

Noi oferim servicii premium de organizare bal, indiferent de tipul evenimentului, ceea ce ne transforma in cei mai buni consilieri in organizari banchet!

Echipa OCTO Events&PR transforma o petrecere de absolvire conventionala intr-un eveniment unicat. Punem la dispozitia clientilor logistica necesara, servicii organizatorice precum si know-how-ul specialistilor in organizare baluri.

 

Fie ca vorbim despre absolvirea scolii primare, a liceului sau a facultatii, cu siguranta vei gasi un motiv de distractie!

 

Pachetele noastre de organizari banchet sunt accesibile si cuprind tot arsenalul necesar unei petreceri pe cinste alaturi de colegii de clasa si de cadrele didactice!

 

Proaspetii liceeni se bucura si ei de oferte speciale pentru organizarea Balului Bobocilor, in care sunt incluse serviciile de event-planning (inchirierea si decorarea locatiei, gestionarea eficienta a bugetului si a timpului puse la dispozitie), alegerea meniurilor, amenajarea photo-booth-ului, servicii foto-video, etc. De asemenea, ti-am pregatit multe alte suprize – doar nu degeaba suntem optiunea premium pentru organizari baluri Bucuresti si organizari banchet Bucuresti!

 

Absolvirea sau Balul Bobocilor reprezinta oportunitati de distractie pe care nu trebuie sa le ratezi! Esti la varsta potrivita pentru a te bucura de cele mai cool party-uri, iar rolul nostru este sa ne ocupam de organizare baluri ca niste adevarati profesionisti!

 

Momentul tau este acum! Contacteaza-ne pentru a-ti planifica un banchet asa cum nu s-a mai vazut!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN