Festivaluri

Evenimentele outdoor necesita – intr-o doza mult mai mare comparativ cu cele care se petrec inauntru – atentie la detalii, precum si abilitati de time management, dar mai ales implica realizarea unui plan B!

 

Pare destul de dificil sa organizezi, pe cont propriu un astfel de eveniment, nu-i asa?

 

Exact din acest motiv ai nevoie de ajutorul unei firme organizare festivaluri. Printre serviciile care fac parte din oferta noastra, se numara si cele de organizari festivaluri, la care, de altfel, ne pricepem foarte bine!

Iti putem oferi o doza maxima din profesionalismul nostru, ajutandu-te sa creezi cele mai inedite festivaluri streetfood, festivaluri muzicale sau de teatru si orice alt tip de festival tematic.

 

Punem pe lista activitatilor de care ne putem ocupa urmatoarele: conceperea si implementarea programului artistic (inclusiv contractarea artistilor si/sau a trupelor, a MC-ului sau a DJ-ului), precum si logistica aferenta (instalatii lumini, sonorizare).

 

De asemenea, putem amenaja scena, putem stabili un set-up tip expozitie, procurand chiar si elemente care transforma un festival obisnuit intr-unul memorabil (baloane, masini de fum, catering).

 

Distractia si voia buna din cadrul acestor festivaluri sunt garantate de experienta pe care noi o detinem in organizari festivaluri si a echipei dedicate de profesionisti. OCTO Events&PR este alegerea de top pentru festivaluri si alte evenimente de succes!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN