Lansari

Promovarea produselor si serviciilor companiei din care faci parte reprezinta o strategie foarte buna pentru cresterea notorietatii acesteia.

 

Gradul de noutate al acestor produse si servicii reuseste, insa, sa capteze atentia potentialilor clienti. In acest context, lansarile sunt evenimente cu un impact benefic major.

 

Pentru ca stim cat de mult conteaza prima impresie, aceste lansari trebuie lasate in grija unei firme de oganizare lansari.

La OCTO Events&PR am creat o oferta de servicii dedicate pentru organizare lansari, din care fac parte urmatoarele facilitati: conceperea unui scenariu al evenimentului si setarea unui concept, procurarea materialelor promotionale, logistica necesara, precum si serviciile de hosting, cele de realizarea momentelor artistice si coordonarea pe toata durata evenimentului.

 

Asadar, misiunea noastra de organizare lansari nu se limiteaza doar la planificarea premergatoare evenimentului, dar si la suport si consiliere in timpul desfasurarii sale.

 

Utilizam metode creative inedite pentru a da viata celor mai tari lansari de produse sau de servicii din cate ai vazut, asa ca daca vrei sa colaborezi cu cea mai buna firma organizare lansari, trebuie sa ne contactezi!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN