Organizari botezuri

In viata exista foarte multe momente frumoase, care merita sarbatorite. Botezul este una dintre ele, reprezentand o ocazie minunata de a celebra sosirea pe lume a copilasului. Peste ani, cel mic va avea posibilitatea sa vada fotografii din ziua in care toti cei dragi s-au bucurat pentru crestinarea sa, asa ca totul trebuie sa fie impecabil, de la decorul locatiei, pana la invitatiile de botez si marturii.

 

In organizarea unui botez este importanta implicarea parintilor bebelusului precum si a nasilor, insa un eveniment de exceptie poate fi pus la punct doar sub indrumarea unui specialist in organizari botezuri. In timp ce ceremonia de botez vizeaza mai mult valentele religioase, iar coordonatele sale sunt mai simplu de definit, nu oricine se pricepe la capitolul organizare botezuri cand vine vorba despre petrecerea de dupa.

Stabilirea unei locatii deosebite, alegerea unor invitatii de botez cu totul speciale, precum si  decorarea salii de bal sunt doar cateva dintre responsabilitatile pe care le putem prealua, daca sunteti interesati de o agentie de organizari botezuri Bucuresti.

Mai mult decat atat, suntem la curent cu toate noutatile in materie de organizare botez si punem la dispozitie modalitati inedite din care voi, parintii, sa le puteti alege pe cele despre care credeti ca vor fi pe placul invitatilor vostri!

 

Minunea ce a aparut in viata voastra de curand merita sa se bucure de toata atentia pe care i-o puteti oferi in fiecare zi, dar cu atat mai mult cu o ocazie atat de speciala precum este botezul.

 

Stresul, agitatia si detaliile de care trebuie sa va ocupati pentru o petrecere de botez reusita ar putea sa va ocupe timpul pe care ar trebui sa-l petreceti cu cel mic.

Asadar, cea mai potrivita solutie este sa apelati la noi, una dintre cele mai mari agentii de organizare botezuri Bucuresti.

 

Iată cum OCTO Events&PR devine mai mult decât o platforma de prestari servicii, este firma care ofera si  servicii de organizari botezuri – noi suntem, de fapt, secretul parintilor relaxati!

 

Nu in ultimul rand, avem pachete de exceptie special gandite pentru ca botezul celui mic sa fie marcat ca la carte, printre care enumeram ursitoare, modelare baloane, face painting, baloane de sapun non-toxice pentru euforia celor mici si cabina foto mobila profesionala pentru distractia celor mari care pot lua pe loc cate o amintire printata.

 

Și pentru ca OCTO events & pr se gandeste la toate detaliile pentru botezul cel mai reusit si lipsit de griji, vine in intampinarea voastra cu pachete foto-video, drona, echipa profesionista, toate ca documentarea momentului unic din familia voastra sa ramana frumoasa peste ani.

 

Ne poti contacta cu incredere pentru a-ti prezenta oferta noastra pentru organizarea petrecerii de botez si pentru a te consilia in a face cele mai bune alegeri pentru un eveniment reusit.

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN