Prezentari moda

O prezentare de moda este un eveniment caracterizat de eleganta, stralucire si mult bun gust. O prezentare de moda care sa ii uimeasca pe participanti trebuie, totusi, sa includa elemente inedite, care sa capteze atentia celor prezenti intr-un mod pozitiv.

 

La OCTO Events&PR am organizat, de-a lungul timpului foarte multe prezentari de moda, care s-au bucurat de succes. Asadar, experienta noastra in organizari prezentari de moda nu are nevoie de foarte multe cuvinte pentru a fi descrisa.

 

Preferam sa lasam faptele sa vorbeasca pentru noi si atunci te invitam sa ne contactezi oricand ai nevoie de servicii de organizare prezentari de moda. Ne ocupam de tot ceea ce inseamna gasirea si inchirierea locatiei, de conceperea si pregatirea decorului, de stabilirea unui set-up al podiumului, fara sa uitam de montarea ecranelor LED.

In plus, experienta vasta pe care o detinem in organizarea de prezentari de moda ne face sa credem ca avem toate cunostintele si instrumentele necesare pentru a pune in practica orice dorinta pe care o ai legata de evenimentul tau.

 

Te putem ajuta cu organizarea de prezentare de moda in Bucuresti, dar si cu planificarea unui astfel de eveniment in orasele mari ale tarii, printre care Brasov, Constanta, Iasi, Cluj si multe alte locatii din Romania.

Asadar, daca vrei sa iti oferim consilierea noastra pentru a crea o prezentare de moda in Bucuresti cu totul speciala, ne poti contacta pentru a stabili toate detaliile!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN