Bar de fructe / fantana de ciocolata

De departe cele mai tari petreceri sunt cele care contin elemente surpinzatoare pentru invitati.

 

Dintre detaliile care ofera un caracter inedit oricarui tip de eveniment fac parte si accesoriile de petrecere. Fantanile de ciocolata sunt accesorii esentiale pentru un eveniment pe care iti doresti ca invitatii sa-l perceapa drept o amintire ce nu merita uitata.

 

Noi iti oferim servicii de inchiriere fantana de ciocolata, pentru ca evenimentele tale sa nu-si piarda din farmec. Te poti bucura de clipe dulci alaturi de invitatii tai alegand o fantana de ciocolata alba sau o fantana de ciocolata neagra. Din catalogul nostru de fantani ciocolata poti sa alegi deserturi cu arome diverse pentru a imbogati meniul oricarei petreceri.

Fie ca vorbim de nunti, botezuri, evenimente corporate, zile de nastere, aniversari sau petreceri private, serviciile de inchiriere fantana de ciocolata reprezinta o alternativa foarte inspirata, contribuind la crearea unei atmosfere deosebite. Surprinde-ti invitatii cu o fantana de ciocolata din cele mai calitative sortimente belgiene, care reprezinta un topping ideal pentru bucatile suculente de fructe.

 

Da gust evenimentelor tale cu fantanile de ciocolata pe care ti le punem la dispozitie!

 

Daca esti interesat de fantana de ciocolata pentru evenimentul tau, te invitam sa ne contactezi telefonic sau pe email pentru a cere oferta noastra de pret. 

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN