Cabina foto

Pozează în fața unui touchscreen interactiv și fii în centrul atenției!

 

Lumini, camere DSLR, fundaluri, propsuri și accesorii de recuzită amuzante îți vor ține petrecerea în toi!

 

Cu noi nu alegi doar un studio foto mobil, ci servicii foto-video profesionale, printare de calitate și distribuire instantă pe e-mail și Facebook.

Servicii oferite:

 

●     Cabină Foto deschisă tip oglindă – este soluția perfectă pentru a ieși din anonimat printr-un eveniment inedit unde invitații tăi vor fi surprinși în cât mai multe ipostaze.

➢     Tehnologie de ultimă generație
➢     Touchscreen
➢     Display Full HD Samsung
➢     Oglindă U.S.A 6 mm (unică în Europa de Est)

●      Magnetizarea pozelor – fiecare fotografie poate deveni o mărturie magnetică pentru ca invitații tăi să își amintească momentele plăcute petrecute la evenimentul tău.

●      Accesorii și props-uri haioase – Aducem un plus distracției printr-o recuzită bogată ce include cele mai haioase accesorii pentru ca tu și invitații tăi să vă deghizați și să vă  distrați la maxim (ochelari, pălării, peruci, măști, mustăți, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza în funcție de tema evenimentului tău.

●      Fundal foto – Îți oferim o colecție de fundaluri foto și posibilitatea de a-l personaliza în funcție de specificul evenimentului tău.

●      Photo corner – Își amenajăm un cadru special pentru poze (decor romantic din flori)

●      Transport, montaj rapid și asistență tehnică – Oferim montaj și asistență tehnică permanentă asigurată de echipa noastră pentru ca totul să decurgă perfect.

●      Consultanță și grafică personalizată – Grafica pozelor o stabilim împreună înainte de eveniment. Poți alege unul dintre layout-urile noastre sau putem personaliza pozele în funcție de specificul și tema evenimentului. Îți poți alege efectul dorit pentru fotografii (color sau alb-negru, frames, street art, fashion, etc).

●      Fotografii și printuri nelimitate – Printăm fotografiile astfel încât fiecare invitat să plece acasă cu o amintire plăcută. Iar vestea bună e că îți putem oferi un număr nelimitat de printuri, la o calitate foarte bună.

●      Distribuirea pozelor instant în Social media –  Poți distribui fotografiile instant pe Facebook sau le poți trimite pe e-mail imediat ce au fost făcute.

●      GIF – Pozele de la cabina foto sunt transformate instant în GIF-uri haioase pe care le poți împărți cu prietenii.

●      USB stick – Îți oferim un stick cu toate pozele realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originală.

●      Guest Book – Îți oferim un album al amintirilor în care invitații pot atasa câte un exemplar al fotografiilor printate și îți pot lăsa un mesaj scris.

Momentele frumoase merita sa fie reamintite, iar fotografiile sunt amintiri care dureaza pentru totodeauna. Tinutele festive, chipurile zambitoare si decorurile uimitoare precum si ipostazele amuzante sau emotionante pot fi surprinse in cadrul unui eveniment cu ajutorul unui fotograf profesionist.

 

Si totusi, tuturor ne place sa facem cat mai multe poze, mai ales in contextul in care ne aflam la o petrecere alaturi de prieteni, de familie sau de colegii de la birou. O modalitate mult mai deosebita si interesanta de a-ti suprinde invitatii este sa inchiriezi o cabina foto. Cunoscuta adesea si sub denumirea de photo booth, aceasta a devenit un accesoriu de nelipsit de la orice tip de petrecere, de la cele mai formale pana la cele casual.

 

La OCTO Events&PR ne dorim sa punem la dispozitie clientilor nostri solutii accesibile si moderne care tin de logistica evenimentelor, de aceea achizitionam constant echipamente ultraperfomante, care sa adauge valoare petrecerilor.

Drept urmare iti prezentam oferta noastra de organizare photo corner pentru evenimente: cel mai fun Photo Booth al momentului, cabina foto deschisa tip oglinda – OCTO Mirror. Un accesoriu de design ideal, extrem de elegant, cabina foto tip oglinda incorporeaza o tehnologie de utima generatie, oferindu-ti posibilitatea de a suprinde cele mai tari momente ale petrecerii prin intermediul touchscreenului.

 

Iti oferim servicii inchiriere cabina foto in Bucuresti precum si in celelalte orase mari ale tarii.

 

Iata ce facilitati fac parte din pachetul nostru de inchiriere cabina foto: magnetizarea fotografiilor, pentru ca invitatii tai sa primeasca give-away-uri foarte practice, accesorii si props-uri haioase (ochelari, palarii, peruci, masti, placute inscriptionate cu diverse mesaje etc), o colectie de fundaluri foto, precum si transport, montaj, asistenta tehnica, consultanta si grafica personalizata.

 

Dar acestea nu sunt singurele surprize pe care ti le-am pregatit! Te poti bucura de fotografii si printuri nelimitate, de distribuitea pozelor instant pe retelele de socializare, de convertirea imaginilor in GIF, de un stick USB cu toate pozele realizate si de un guest book.

Da o nota distractiva oricarui evenimentsi alege serviciile noastre de inchiriere cabina foto!

 

Descopera oferta noastra de pret inchiriere cabina foto!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN