Decorare sala

Pe langa stabilirea unei locatii, asigurarea cateringului si a alegerii altor elemente care tin de logistica, un eveniment presupune si realizarea unui decor.

 

De la nunti si botezuri, pana la aniversari, petreceri private si evenimente corporate, toate aceste petreceri au nevoie de servicii de decorare profesionale, pe care le oferim si la OCTO Events&PR. Echipa noastra poate transforma orice spatiu banal intr-unul cu design unic, utilizand accesorii de decor variate si deosebite. De la aranjamente florale in combinatii inedite, baloane cu heliu sau clasice, lumanari parfumate, disponibile in diverse forme si arome, rame foto si pancarte stilizate inscriptionate cu mesaje aniversare pana la candy bar-uri si photo booth-uri sau jocuri de lumini – toate acestea fac parte din recuzita noastra de decoruri evenimente.

Cream decoruri personalizate pentru evenimente, tinand cont de bugetul tau, de tematica petrecerii si de preferintele pe care le ai. Oferim oricarei petreceri o nota eleganta, distractiva sau formala, dupa cum iti doresti, preluand responsabilitatea decorarii salii.

 

Pentru mai multe detalii, te invitam sa ne contactezi pentru a-ti oferi consultanta si a-ti prezenta  ofertele noastre de decor nunta, decor botez si decor eveniment corporate si sa alegi cele mai avantajoase optiuni pentru conceperea unui eveniment de succes.

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN