Foto-video

Surprindem cea mai frumoasa experienta din viata ta si nu o facem oricum, ci intr-un mod profesionist.

Indiferent ca vorbim despre nunti, botezuri, zile de nastere si aniversari, lansari, festivaluri sau evenimente corporate si petreceri private, toate merita pastrate in memoria noastra si a invitatilor cat mai mult timp. In acest sens, am creat oferte dedicate de servicii foto-video nunta, servicii foto-video botez si servicii foto-video evenimente corporate, accesibile pentru orice buget.

 

Te intrebi, poate, ce motive ai sa ne alegi pe noi pentru a capta cele mai inedite imagini la petrecerea ta?

In primul rand, iti oferim servicii de calitate, deoarece colaboram doar cu fotografi si cameramani profesionisti, gata sa-ti ofere servicii foto-video de calitate. Mai apoi, lucram cu aparatura profesionala, de ultima generatie, necesara atat pentru realizarea fotografiilor, dar si pentru prelucrarea lor.

 

Cu noi, nu vei avea supriza neplacuta de a primi, la final, imagini care nu sunt de calitate si nici nu exista riscul ca pozele realizate cu ajutorul aparaturii noastre specializate sa se piarda inainte de a-ti fi transmise. Ba, mai mult de atat, iti oferim un serviciu gratuit, care consta in stocarea imaginilor de la evenimentul tau intr-o baza de date speciala, ce poate fi accesata pe o perioada de un an de la data realizarii lor.

Iti propunem de asemenea si serviciul nostru de  filmari aeriene adaptate nevoilor tale unice pentru ca evenimentul tau sau afacerea ta sa fie mereu la inaltime.

 

Care sunt beneficiile unei filmari aeriene?

– Perspectiva aeriana a unei filmari/fotografii este mult mai interesanta decat cea clasica de la sol

– echipamentul utilizat pentru realizarea filmarilor ofera flexibilitate maxima in ceea ce priveste unghiul de vizualizare

–  drona folosita este echipata cu o camera de 4K Ultra HD

– altitudinea de maxima de 500 m deasupra solului ofera o vizibilitate maxima, rezultand filmari și imagini spectaculoase

Putem realiza filmari si fotografii aeriene cu drona la diferite evenimente cum ar fi:  evenimete private, nunti, botezuri, evenimete sportive, imobiliare, videoclipuri, lansări produse și obiective turistice.

 

Beneficiaza de o experienta premium, apeland la serviciile foto-video pentru evenimentul tau,  de la OCTO Events&PR!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN