Hair and Make Up

Este in natura ta sa fii frumoasa! Confera stralucire celor mai speciale momente din viata, optand pentru servicii profesionale de hair and make-up. Pentru nunti, botezuri, aniversari, zile de nastere sau orice alt tip de eveniment, poti apela la serviciile noastre.

 

Colaboram cu hair-stylisti experimentati si cu make-up artisti talentati, care te vor face sa ai o prezenta de milioane, indiferent de ocazie.

Nu iti doresti sa ai o aparitie compromisa, mai ales daca urmeaza sa aiba loc un eveniment de o importanta majora in viata ta, cum ar fi nunta, botezul sau ziua ta de nastere. De aceea, este indicat sa te lasi pe maini sigure si sa optezi pentru servicii de coafura profesionale.

 

Hair-styling-ul face parte din tinuta, deci nu este deloc un aspect de neglijat daca vrei sa starnesti privirile admirative ale celorlalti invitati la eveniment. Totusi, coafura pe care o porti trebuie sa se potriveasca fizionomiei tale, dar in acelasi timp sa fie adecvata tipului de eveniment la care participi si sa completeze tinuta vestimentara.

 

Pe de alta parte, outfitul de sarbatoare nu este complet fara un machiaj de seara, realizat cu produse profesionale si prin tehnici specifice. Daca vrei un machiaj persistent si o coafura care sa reziste, suntem cea mai buna alegere!

 

Ne deplasam la locatia ta pentru a aduce un strop de stralucire momentelor glamouroase din viata ta.

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN