Sonorizare / scena / lumini

Luminile fac parte din categoria elementelor de decor care pot conferi o atmosfera unica unui eveniment.

Suprinde-ti invitatii cu jocuri de lumini profesionale, indiferent de evenimentul pe care vrei sa-l organizezi.

 

Alegand luminile ambientale la evenimentul tau, vei oferi un spectacol senzational tuturor invitatilor, vei obtine un decor inedit si vei pune in valoare momentele artistice.

In oferta noastra se regasesc si luminile arhitecturale, care sunt amplasate direct pe sol, cu fata la perete sau focusate in orice alta pozitie, in functie de obiectivele pe care doresti sa le evidentiezi.

 

  • Acestea oferă o gamă largă de lumini cromatice
  • Pentru ca fiecare moment să devină personal, grila de lumini se poate seta pentru dansul mirilor, ambiental pentru momentul mesei, pentru dans și petrecerea efectiva.
  • Pot fi prinse pe o schela specială de lumini
  • Sunt vizibile indiferent dacă evenimentul se ține înăuntru sau afară, pe timp de noapte sau pe zi.
  • Moving head-urile sunt lumini inteligente pentru spectacol, comandate de un mixer de lumini și un soft special
  • Fasciculele se plimbă pe tavan și pereț
  • Prezenta unui sunetist la evenimentul tau

 

DETALII TEHNICE:

* 2 x Intelligent Lights – Moving Head VIZI BEAM RXONE

* 8 x LED MEGA TRIPAR Profile Plus 64 color macros – DMX-512

* Schela lumini

*Controler lumini ADJ – DMX OPERATOR 384

 

 

Oferim, de asemenea, lumini pentru  nunti, referindu-ne la acele lumini cromatice ideale pentru momente-cheie din cadrul unui astfel de eveniment, cum ar fi dansul mirilor. Iti punem la dispozitie solutii complete de inchiriere lumini interioare si de inchirieri lumini exterioare pentru ca evenimentul tau sa fie reusit, indiferent de spatiul in care se desfasoara.

 

E important de mentionat ca montarea si demontarea echipamentului sunt complet gratuite, astfel ca poti redirectiona o parte din bugetul alocat inchirierii de lumini arhitecturale pentru a solicita spoturi de lumini cu efect de stroboscop.

 

Pe langa efectele de lumini, poti opta pentru servicii sonorizare evenimente. Dispunem de echipamente de sunete noi si performante, gata sa creeze o atmosfera incendiara la nunti, botezuri, festivaluri, petreceri private si evenimente corporate.

 

Lasa-ne sa organizam pentru tine cele mai memorabile evenimente la care invitatii tai vor lua parte!

 

Daca vrei sa te bucuri de cele mai inedite efecte de lumini si cea mai buna sonorizare la evenimentul tau, contacteaza-ne pentru a-ti prezenta oferta noastra si pentru a-ti oferi o experienta cu totul si cu totul deosebita!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN