Ursitoare

Sosirea pe lume a unui copilas reprezinta un prilej de bucurie. Ati devenit recent parinti?

 

Atunci ar trebui sa va preocupati deja de planificarea botezului celui mic! Pentru organizarea unei petreceri de botez exceptionale, ne poti alege pe noi, deoarece cunoastem secretele planificarii si coordonarii evenimentelor de orice tip. Iti putem oferi serviciile noastre pentru ca totul sa iasa asa cum ati planuit.

 

Ba mai mult, din oferta noastra fac parte si servicii de inchirieri ursitoare pentru botez!

 

Conform traditiei legate de botez, ursitoarele se regasesc pe lista invitatilor speciali. Fiind considerate personaje de basm, acestea isi fac simtita prezenta in cadrul evenimentului care are loc in cinstea prichindelului prin costume specifice de zane si prin urarile fermecate pe care le rostesc.

Se spune ca aceste ursitoare de botez sunt fiinte magice, pline de har, care sosesc la petrecerea celui mic pentru a-i influenta, intr-un mod pozitiv, destinul, prin intermediul urarilor pe care le fac.

 

Micutul vostru merita tot ce este mai bun, de aceea e important sa alegeti ursitoare de botez profesioniste, care pot oferi un spectacol complet.

 

Daca va doriti ursitoare pentru botez care stiu sa recite, sa cante si sa reprezinte coregrafii senzationale, consultati oferta noastra de pret pentru ursitoare botez.

Cream momente artistice impresionante, din care nu lipsesc cantecele, gesturile gratioase si coregrafiile deosebite, dar nici costumele desprise parca din cele mai frumoase basme. Pachetele de ursitoare pentru botez sunt adaptate bugetului pe care il aveti la dispozitie.

 

De asemenea, fiecare spectacol poate fi personalizat, in functie de preferinte, dar si de tematica botezului. Nu amanati planificarea unuia dintre cele mai deosebite evenimente din viata voastra, in calitate de parinti!

 

Alege ursitoare de botez Bucuresti, contactandu-ne chiar acum!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN