Wedding cake

Nunta este un eveniment care marcheaza o etapa importanta a vietii si tocmai din acest motiv necesita o atentie speciala in organizare si in coordonare.

 

Se spune ca ziua nuntii este unica, iar mirii si invitatii trebuie sa se bucure din plin de aceasta ocazie speciala.

 

Momentul tortului are o semnificatie aparte, mai ales pentru miri si nasi si reprezinta entuziasmul unui nou inceput. Avand in vedere importanta acestui moment, in materie de torturi nunta nu doar gustul este important. Esential este ca intreg momentul taierii tortului sa fie unul spectaculos, care sa ii captiveze pe invitati si care sa genereze fotografii pline de emotie, pe care sa le privesti peste ani si ani.

 

La OCTO Events&PR suntem o echipa de specialisti desavarsiti si ne ocupam de organizare nunti incepand din faza de planificare, pana in cea de implementare, oferindu-ti suport, totodata, pe intreg parcursul desfasurarii ceremoniei si a petrecerii.

Ne dorim sa iti fim alaturi asa ca iti punem  la dispozitie o oferta completa de servicii – iti oferim posibilitatea de a ne lasa sa ne ocupam si de alegerea unui tort de nunta fabulos, bineinteles in fuctie de preferintele tale.

 

Colaboram cu cei mai priceputi maestri cofetari, care cunosc tainele imbinarii gustului senzational cu designul care iti taie rasuflarea. Asadar, prin intermediul OCTO Events&PR poti selectiona din diverse sortimente de torturi de nunta accesorizate si prezentate intr-un mod asa cum nu ai mai vazut!

BLOG

TESTIMONIALE

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evenimentul tau!

RO | EN